NEWFEEL

Tartı / Vücut Analiz Baskülü SCALE 700

₺1.500
Ref. : 8353713

Akıllı telefonunuzdan zamana bağlı kilo gelişiminizi ve yağ, kas, kemik ve su kütlenizi takip edebilmeniz için bu tartıyı geliştirdik.

Vücut parametrelerinizin değişimini takip edin ve myGeonaute connect uygulamasındaki açıklamalar ve kıyaslamalar sayesinde her bir öğeyi anlayın.

Renk: Siyah

Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Parametre ölçümü

Kilo, yağ, kak, kemik ve su kütlesi, IMC, bazal metabolizma

Bağlantı özelliği

Decathlon connect uygulaması ile ölçümlerin akıllı telefona aktarımı

Koçluk

Decatlon Connect üzerinden açıklamalar ve vücut parametrelerinizin takibi

Çok işlevlilik

Otomatik kullanıcı algılama.8 kullanıcıya kadar kullanım.

Hassasiyet

Ölçeklendirme: 100 g - Maks. ağırlık: 180 kg

ürün fotoğrafları

Tartı / Vücut Analiz Baskülü SCALE 700

teknik bilgiler

Kilonuzu ve vücut parametrelerinizi ölçün

Scale 700 tartınız, akıllı telefonunuz üzerinden, Decathlon hesabınızdaki ölçümlerinizi kablosuz bağlantıyla senkronize eder. Bu sayede nerede ve ne zaman olursa olsun ölçümlerinize akıllı telefonunuz üzerinden erişebilirsiniz.

Akıllı telefonunuz ile kablosuz senkronizasyon

Scale 700 tartınız, akıllı telefonunuz üzerinden, Decathlon hesabınızdaki ölçümlerinizi kablosuz bağlantıyla senkronize eder. Bu sayede nerede ve ne zaman olursa olsun ölçümlerinize akıllı telefonunuz üzerinden erişebilirsiniz.

Vücut parametrelerinizi uzun süre takip edin

Decatlon Connect uygulaması ile ölçümlerinizi kaydedebilir ve bu değerleri uzun vadede takip ederek daha anlamlı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Günlük enerji ihtiyacınızın eksiksiz takibi

Scale 700 kişisel tartınız bazal metabolizmanızı (dinlenme halinde günlük enerji ihtiyacı) hesaplar ve buna günlük fiziksel aktiviteniz sırasında harcanan kalori sayısını ekler.Böylece, harcanan günlük kalori miktarını eksiksiz olarak görebilirsiniz.

Sportif aktiviteniz ve vücut parametrelerinizin değişimi arasında bağlantı kurun

Scale 700 kişisel tartı Decathlon hesabınıza bağlanır. Böylece, vücut parametreleriniz ve sportif faaliyetleriniz arasında kolayca bağlantı kurabilirsiniz.

Tüm aile için tek bir tartı

Scale 700 bağlantılı tartı 8 kullanıcıya kadar otomatik tanıma özelliğine sahiptir. Ölçüleri, Decathlon hesaplarının her biriyle senkronize eder, böylece ölçümler tamamen gizli kalır.

Biyo-empedans teknolojisi ve ITO elektrot

Scale 700 empedansmetre teknolojisi sayesinde vücut bileşiminizi ölçer.İletken cam elektrotlar (ITO teknolojisi) aracılığıyla, vücudunuzdan çok düşük şiddetli bir akım geçirilir.Sağlığınız için hiçbir tehlike oluşturmayan bu süreç sayesinde algoritmalar üzerinden vücut bileşiminiz eksiksiz olarak belirlenir.

Evinize son derece uygundur.

Basit tasarımı ve az yer kaplaması sayesinde Scale 700 evinize son derece uygundur.

Ölçümleriniz kaydedilerek yaşam boyu saklanır ve bu ölçümlere her yerden erişilebilir

Kullanıcı profili tanımlama sistemi sayesinde, ölçümleriniz özel olarak, kişisel Decathlon hesabınıza gönderilir. Bu veriler kaydedilir, böylece verilerinize herhangi bir bilgisayar veya akılı telefonunuz aracılığıyla kişisel hesabınızdan hayat boyu ulaşabilirsiniz. Dışa aktarım işlevi sayesinde, ölçümlerinizin listesinin excel formatında indirebilir ve kendi analizlerinizi yapabilirsiniz.

Besleme

4 adet AAA pil ile çalışır. Piller dahildir

Birimler

Kilogram / Libre / Stone

Uyumluluk

iOS : iPhone 4s ve üzeri Android :

Garanti ve satış sonrası servis

DECATHLON ürünleri 2 yıl garantilidir. Burada, ürününüz için doğru kullanım önerilerini bulacaksınız: Uyarılar, kullanıcılarımız tarafından en sık sorulan sorular ve öğretici videolar.

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Metal yapı 60% Cam Minerali, 30% Akrilonitril Bütadien Stiren, 10% Paslanmaz çelik İç alan 70% PCBA, 15% Akü - Ni (OH) 2, 10% Cam Minerali, 5% Alüminyum

Kullanıcı Talimatları

4 adet AAA pil dahildir

TESTLER

DECATHLON olarak, ürünlerimiz tasarlandıkları kullanım koşullarında bir kullanıcı grubu tarafından test edilir.Bu testler, özel olarak görevlendirilmiş bir mühendis ekibi tarafından incelenerek denetlenir. Bu testlerin tamamı, ürün yöneticilerine, mühendislere ve ekiplerin tümüne kullanıcılarımızın memnuniyetini garanti edecek ürün teknikleri geliştirme ve tasarlama imkanını sunar.

Kılavuz

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için şuna başvurun: bildiri

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz