USR

USR Navigator 201 Badminton Raket Seti

İlk Yorum Yazan Siz Olun

USR Navigator, 2 raket ve 3 toptan oluşuyor. Okullarda ya da rekreasyonel kullanıma uygun. Toplar karton tüpün içinde zarar görmez. Tüm seti alabilen omuz askılı çantasıyla birlikte.

Renk: Beyaz / Turuncu / Neon yeşil

Eve teslimat

Satıcı firma Uzayspor

  • Decathlon Pazaryeri Tarafından Onaylanan Satıcı
  • Bu Üründe Kargo Ücretsiz
  • 14 Gün İçinde Ücretsiz İade

açıklama

ÖZELLİKLER
-Set içeriği: 2 raket + 3 top + çanta
-Kafa materyali: Alüminyum
-Şaft materyali: Çelik
-Top materyali: Plastik, köpük
-Ağırlık: 105-109 g
-Sap kalınlığı: G2
-Raket sertliği: Orta
-Kordaj sertliği: 18-20 libre
-Uzunluk: 665 mm
-Kafa bağlantı türü: Çift parça
-Renk: Fosfor yeşil/turuncu, siyah, beyaz
-Kılıf türü: Navigator'ın tasarımıyla uyumlu, tam boy çantası vardır.

Beden eğitimi derslerinde, parklarda ya da piknikte, her türlü rekreasyonel kullanıma uygun olarak tasarlandı. Toplar ezilmeyecek şekilde kutuya koyuldu. Dayanıklı, askılı çantası tüm seti bir arada tutar, farklı renklerdeki raketleri çocukların ilgisini çeker. Alüminyum-çelik yapısına rağmen hafif bir raket seti.

ISODYNAMIC KAFA
Navigator'un isodynamic kafa yapısı, istenen kordaj sertliğinin daha geniş alana yayılmasını sağlar.
Bu sayede tüm vuruşlarınızda aynı tansiyonu hisssedersiniz. Sweet spot (topla en çok temas eden noktalar) alanını %32 oranında arttırır.

MUSCLEWAVE TEKNOLOJİSİ
Yerden topu alırken kordaja zarar vermemeniz gerekir. Kafanın kenarlarındaki çukurlar kordaj çekerken kolaylık sunarken darbelere ve olası sürtmelere karşı koruma sağlar.

teknik bilgiler

  • Kordajlı Kordajlı raket
  • Kordaj deseni 16 × 20
  • Şaft esnekliği Çocuk
  • Tenis raket boyu 26 inç
  • Ana bileşen Alüminyum / çelik
  • Set olarak satılır 2 raket, 3 badminton topu ve 1 kılıf
  • Ağırlık (g) 105 g
  • Spor seviyesi Başlangıç seviyesi
  • Raket çerçeve şekli İzometrik
  • Durumu Yeni
  • Raket sayısı 2 raket

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Kafa Materyali: Alüminyum, Şaft Materyali: Çelik

SAKLAMA TAVSİYESİ

Raket setiniz direkt güneş ışığı altında, araba bagajında, çok ısınacağı ortamlarda bırakmayın. Raketin kenarını yere sürtmeyin. Çizmediğiniz, nemli bırakmadığınız ve sürekli çantasında taşıdığınız Navigator size daha uzun süre hizmet eder.