KUIKMA

Vizör Şapka / Tenis - Unisex - Siyah - TV500

Ref. : 8573538

Sıcak havalarda raket sporları antrenmanı yapanlar için tasarlandı.

Artengo spor vizör şapka, yüzünüzü güneşten korur. Alın kısmında yer alan kumaş bant, terin emilmesini sağlar, terlemeyi engeller. Saçlarınızı toparlar.

Renk: füme siyah

TEK BEDEN
Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

    +440 Puan
    Alışverişin sana ulaştığında kazanacağın puan

    Member puanlarını indirim kuponlarına dönüştür.

    5000 Puan 100₺ , 7500 Puan 150₺ , 10000 Puan 200₺ , 12500 Puan 300₺ , 20000 Puan 500₺

    ürün faydaları

    Güneşe karşı koruma

    Bu şapka yüzünüzü güneşten korur ve tenis antrenmanınızı engellemez.

    Teri emme özelliği

    Bileşeni terin etkili bir biçimde emilmesini sağlar ve terlemeyi engeller.

    Vücuda uygunluk

    Boyu cırt cırtla kapatılabilen dil ile ayarlanabilir.

    teknik bilgiler

    Ürüne özel avantaj

    Emici bileşenine ek olarak Artengo TV 500 tenis şapkasının antrenman sırasında ter damlalarının görüşünüzü zayıflatmaması için siperlik hizasında terleme önleyici sistemi bulunur. Buradaki emici süngeri sayesinde terlemezsiniz.

    Avantajlar

    Artengo TV 500 şapka tenis antrenmanları için özel olarak geliştirilen boyda ve yapıda bir siperliğe sahiptir, bu siperlik özellikle smaç sırasında başın kaldırıldığı durumlarda kullanıcının görüşünü etkilemeyecek yapıdadır.
    Terin görüşünüzü engellememesi için başınızın etrafını saran bir bandı bulunur.
    Son olarak arkada yer alan cırt cırtlı bant ile boy kolayca ayarlanabilir, rahatlık ve kavrama seviyesi artırılabilir.

    Bilgiler

    Şapkanın arkasında yer alan ayarlama sistemi sayesinde boyunu 51 - 60 arası ayarlayabilirsiniz. Belirtilen boy 56'dır.
    Gözlerin güneşten kamaşmasını engellemek amacıyla siperliğin alt tarafı daha koyu renge sahiptir.

    Garanti

    2

    Ağırlık

    0.046 kg

    ürün konsepti ve teknolojisi

    Ürün Bileşimi

    Ana kumaş: 9.0% Elastan, 91.0% Polyester İç kumaş: 16.0% Elastan, 84.0% Polyester Çatal: 56.0% Pamuk, 44.0% Polyester

    TESTLER

    Artengo spor şapkası, tenis, badminton ve diğer raket sporları yapan oyuncular tarafından hafifliği ve oyuna uygunluğu açısından test edilmiştir.

    Onaylayan

    Bu Artengo spor şapkası ürün geliştirme ekibimiz (mühendis, tasarımcı, ürün müdürü, teknik ortak vb.) tarafından tasarlandı, test edildi ve onaylandı. Bu vizör şapka, TechCenter merkezimizde geliştirilmiştir (Fransa'da bulunan Villeneuve d'Ascq tasarım merkezi).

    Bakım tavsiyesi

    Kuru temizleme yapmayın.

    Ütülemeyin.

    Kurutma makinesinde kurutmayın.

    Maksimum yıkama sıcaklığı: 30 ° C. - Normal işlem.

    Beyazlatıcı kullanmayınız.

    müşteri değerlendirmeleri

    25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz