Sıcak ısı yalıtımı özelliği nasıl test edilir?
Bu yemek kabı, laboratuvarımızda EN 12546-1 standardına göre 20 °C ortam sıcaklığında, içini tamamen doldurarak test ettik. 95 °C'den 50 °C'ye (yiyeceklerin yenilebilecek kadar sıcak hissedildiği sıcaklığa) ulaşma süresi 16 saattir.
Isı yalıtımlı kabınızın performansını artırmak için tavsiye.
Yemek kabınızı sıcak suyla doldurarak 5 dk bekletin. Ardından suyu sıcak yiyeceklerinizle değiştirin. Kabı kapatın
Kabı doldurdukça içindeki sıvının sıcak veya soğuğu muhafaza etme olasılığı artar.
Isı yalıtımı nasıl çalışır?
İletim veya ısı yayımı ile oluşan ısı değişimlerini engellemek için hava boşluğu bulunan çift duvarlı paslanmaz çelik teknolojisini kullanıyoruz. Termal radyasyon ile oluşan değişimleri engellemek amacıyla iç duvarın dışı ince bir bakır katmanıyla kaplanır. Kapak, genişletilmiş polistirenden bir dahili dolgu ile yalıtılmıştır.
Özellikler
2'si 1 arada yemek müttefikinizi keşfedin. Üst kısımda nişastalı yiyecekleriniz ve sebzeleriniz için 0,8 L'lik kullanışlı bir alan mevcuttur. Altta, proteinleriniz için mükemmel olan 0,4 L'lik bir bölme.
Her yere götürebileceğiniz pratik bir sap ve çata-bıçak takımınızı saklayabileceğiniz elastik bir bant. Mikrodalgaya koymayın.
Bakım önerileri
Ürün bulaşık makinesine (kapak + gövde) konulabilir. Bu durumda kapak bağlantılarını kaybetmemeye dikkat edin. Kapağı açık şekilde kurutun. Tam yıkama ve kurutma için bağlantı yerleri ve sap çıkarılabilir.
İlk kullanım
İlk kullanımdan önce ürünün tamamını duru su ile 3 kez yıkayın.
Bileşenler ve yasalar
Ürünlerimizin ve bileşenlerimizin tümü beslenme standartlarıyla uyumludur. Bisfenol A (BPA) içermez, yürürlükteki yasalara uygundur. Gıda güvenliği için uygun olan 18/8 (304) paslanmaz çelikten yapılmış hazne ile ısı ve darbeye dayanıklı polipropilen bir kapak seçtik. Bağlantı yerleri ve sap, dayanıklılığını uzun süre koruyan bir bileşen olan silikondan yapılmıştır.
Kullanışlı ipuçları...
Sıcaklığın yanı sıra yürüyüşlerinizde yiyecekleri serin de tutabilirsiniz. Çocukları (ve yetişkinleri!) motive etmek için gezintinin ortasında bir kepçe dondurmadan daha iyi ne olabilir? Kabınızı yoğurt yapmak için de kullanabilirsiniz: Sütü kaynatın, yaklaşık 43°C'ye kadar soğutun (sıcak olsun ama yanmasın), ardından sütü bir kaşık yoğurtla birlikte kaba dökün. Kabı kapatın ve bir gece bekleyin (6 - 10 saat arasında).
Ürünlerin tasarımı: Profesyonel becerilerimiz
Quechua tasarım merkezimiz Mont Blanc dağının Haute Savoie bölgesindeki Passy'de bulunur.
Bu konum sayesinde ekiplerimizle (tasarımcılar, ürün müdürleri, mühendisler...) yakın çalışabilir ve outdoor antrenmanı yapan kullanıcılarımızla iç içe olabiliriz.
Bu benzersiz avantaj sayesinde dağda yürüyüş ürünlerimizi tasarlayabiliyor ve size uzmanlığımızı sunabiliyoruz.