OXELO

Yetişkin Scooter - Gri - Town 5 XL

₺3.400
Ref. : 8549024

Bu scooter kısa mesafelerde (maksimum 2 km) hobi amaçlı gezintileriniz için tasarlandı. Boy: 1,45 m - 1,95 m.

Hobi amaçlı gezintilerin olmazsa olmazı.Yürürken kat ettiğinizden daha fazla mesafe kat edin!

Renk: AÇIK GRİ

Eve teslimat
Şu anda internet sitemizde mevcut değil

Ücretsiz mağazadan teslim al

Gizlilik politikası hakkında

ürün faydaları

Kullanım kolaylığı

İki hareketle klasik katlama. Scooter ağırlığı: 5,1 kg.

teknik bilgiler

Bu scooter için geçerli olan güvenlik kuralları nelerdir?

Scooterın her zaman destek ekipmanları ile birlikte kullanılması gerekmektedir (kask, dizlik ve dirseklik). Ciddi kazaların büyük bir kısmı ilk aylarda gerçekleşir, her türlü acil durumda ve hava durumu ne olursa olsun hız ve frenlemeyi kontrol etmek için temel hareketleri öğrenmeye zaman ayırın. Zemin kaygansa ürünü kullanmayın.

Oxelo Town 5 XL scooterın kayma kalitesi nasıldır?

Kullanım performansını artırmak amacıyla, yetişkinler için tasarladığımız bu scootera YÜKSEK YAYLANMA kapasitesine sahip 200 mm çapında geniş POLİÜRETAN lastik tekerlekler ekledik. Büyük tekerlekler daha az efor harcayarak daha kolay yol almanızı sağlar. ABEC 5 rulmanları sayesinde artan kayma kalitesi response'u sınırlar ve daha az yorgunluk hissetmenizi sağlar.

Town 5 XL scooterda neler bulunur?

Arka tekerlek üzerindeki uzun ve kavrama sağlayan fren, çift işlevli çamurluğu sayesinde her türlü sıçramaya karşı koruyarak etkili fren yapabilmeyi sağlar.

Aydınlatma mevcut mu? Bu scooter ile neler yapılabilir?

La Town 5 XL scooterın, "VIOO CLIP 500 B'TWIN" (ayrı satılır) tipi Led aydınlatma takmak için arka çamurluğunda ve öndeki elcikler üzerinde bir sabitleme sistemi bulunur.

Town 5 XL scooterı kullanmak kolay mıdır?

Yüksekliği ayarlanabilir gidonu sayesinde kontrol kolaylığı sağlar. Kademeli gidonu, kolayca yüksekliğini ayarlamanızı ve her ayarlamada gidonu aynı yerde tekrar konumlandırmanızı sağlar. Durmanız mı gerekiyor? Yanda bulunan park ayağı sayesinde istediğiniz yerde kolayca park edin.

Town 5 XL scooterın ağırlığı ne kadardır?

5,1 kg.

Scooterımın kullanım ömrünü uzatmak için neler yapmalıyım?

Scooterınızı kullanmadan önce ve kullandıktan sonra, anormal bir durum olup olmadığı, çatlayıp çatlamadığı veya kenarlarında kılçıkların oluşup oluşmadığını kontrol etmenizi öneriyoruz. Tekerlekler ve rulmanlar aşınan parçalardır. Düzenli kontrol etmeyi ve ihtiyaç anında değiştirmeyi unutmayın.
DECATHLON mağazalarında bulunan atölyelerden sipariş verebileceğiniz yedek parçalar ile scooterınızın tamirini yapabilir ve kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

Ürünlerimiz nasıl test edilir?

Tüm scooterlarımız laboratuvarda test edilmiştir. Bu testler, aşınma testlerini de içeren scooter kullanımına yönelik Avrupa standartlarının onaylanmasını sağlar (örneğin, katlama sistemini doğrulamak için bir makine, scooterı 10.000 defa katlar).
Laboratuvarda yapılan bu testler daha sonra, saha testleri, bazı ölçümler ve test edenlerin görüşleri doğrultusunda ürünü zorlu bir sınavdan geçirerek tamamlanır. Sonuç: test edilmiş ve onaylanmış bir ürün.

Garanti

Aşınabilecek parçalar (tekerlekler, rulmanlar, sap, elcikler, frenler) hariç 2 yıl garantili.

Ağırlık

5.1 kg

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Şasi 100% Yün Metal yapı 70% Yün, 30% Çelik Tekerlekler 60% Polipropilen, 40% Poliüretan Ambalaj 100% Selüloz Kol 100% Silgi Vidalar 100% Çelik Yatak 100% Çelik Kaykay tutma yeri 100% Silgi

SAKLAMA TAVSİYESİ

Nemden ve güneşten uzak bir yerde saklayın.

Kullanıcı Talimatları

Akrobasi ve sıçramalar için uygun değildir. Maks. ağırlık 100kg

TESTLER

Bu ürün, spor scooterları için geçerli olan EN14619 Avrupa standardına uygundur.

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz