ARTENGO

Tenis Kordajı - Siyah - 1,25 mm - TA930 SPIN

₺290
Birim fiyat ₺24,17M
İlk Yorum Yazan Siz Olun
Ref. : 8373299

TA930 tenis kordajı 10 saatten az sürede kordajını parçalayan, dayanıklılık ve falsolu vuruşlar arayan ileri seviyedeki oyuncular için tasarlandı.

İleri seviyedeki kullanıcılar için tasarlanan bu polyester kordaj beşgen kısmı sayesinde mükemmel falsolu vuruşlar yapmanızı sağlar.

Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Etki ve kontrol

Beşgen kısmı sayesinde daha iyi falsolu vuruşlar yapabilirsiniz.

Güç

Esnek polyester bileşeni topa hız katar.

Yıpranmaya karşı dayanıklılık

Sürtünmeye dayanıklı 1.25 mm çap, İleri seviye oyuncular için 10 sa kullanım

Yön kontrolü

Polyester bileşeni sayesinde hassas top kontrolü

Dayanıklı kordaj gerginliği

3 aya kadar kullanımda kordaj gerginliğini kaybetmez.

teknik bilgiler

Hangi gerginlik seviyesi kullanılmalıdır?

Orta seviyeli gerginlik (18 - 23 kg), daha fazla rahatlık, falsolu vuruşlar ve güç sağlar. Buna karşın, daha az top kontrolü ve hassasiyet sunar. Yüksek seviyeli gerginlik (23 kg'den fazla), daha fazla hassasiyet ve top kontrolü sağlar. Buna karşın, tendon iltihabı oluşumuna dikkat edilmelidir. Ayrıca, daha az falsolu vuruşlar ve güç sunar.

Monofilament kordajlar

Monofilament kordajlar için Decathlon size 19 - 22 kg arasındaki kordaj gerginliğini önermektedir. Yaralanmaları önlemek amacıyla 15 yaş altı çocuklar için monofilament kordajların kullanılması kesinlikle önerilmemektedir. Bu kordajlar, gerginliklerini çok çabuk kaybettikleri için en az 10 saatlik oyundan sonra kordajları parçalanan kullanıcılar için tasarlanmıştır (oyuna başladıktan 3 sa sonra gerginlik %20 oranında azalır).

Multifilament kordajlar

Multifilament kordajlar için Decathlon size maksimum 25 kg kordaj gerginliğini önermektedir! Bu kordajlar, tendon iltihabına karşı hassas olanlar, gençler ve daha az kordaj parçalayan kullanıcılar için önerilmektedir. Multifilament kordajlar gerginliklerini çok iyi korur ve uzun süre dinamik kalırlar.

Kordaj değişimi ne zaman yapılır?

Raketinizin performansı, %50 çerçeveye ve %50 kordaja bağlıdır! Bu nedenle, üst seviyede bir kordaj yapısı seçmeye özen gösterin Çabuk kordaj parçalayanların, her parçalanmada kordajı değiştirmeleri gerekir Nadiren veya hiç kordaj parçalamayanlar için Decathlon, haftada oynan tenis sayısına eşit sayıda kordaj değişikliği yapmalarını öneriyor Örnek: Haftada 1 kere tenis oynuyorum o halde kordajımı yılda 1 değiştiriyorum Haftada 3 kere tenis oynuyorum o halde kordajımı yılda 3 kere değiştiriyorum

Decathlon'un önerisi nedir?

Aşırı gerginlikten kaçınılmalıdır aksi takdirde performans kötü etkilenir. Gerginliği az bir kordaj, daha rahat bir oyun sunarak daha güçlü vuruşlar yapmanızı sağlayacaktır Oynanma nedeniyle kordaj parçalanmasa bile yıpranabilir. Esnekliğini ve temel özelliklerini kaybeder. Çap da oyun hassasiyetinde önemli bir rol oynar. Çap ne kadar ufak olursa, o kadar güçlü ve falsolu vuruşlar yaparsınız. Çap ne kadar geniş olursa kordaj da o kadar dayanıklı ve etkili olur

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Raket ipi 100% Polyester

SAKLAMA TAVSİYESİ

ani ısı değişimlerinden ve kordajın üzerinde nem birikmesinden kaçının.
Raketinizi arabanın bagajında bırakmayın: ısı bir anda düşebilir veya yükselebilir!

Kullanıcı Talimatları

Monofilament kordaj 15 yaş altı kullanıcılara uygun değildir!

TESTLER

Ürünün sunduğu avantajlar konusunda laboratuvar testleri uygularız:
Kordajın parçalanmaya karşı Dayanıklılığını ölçen test laboratuvarda Canon Ball adlı, her kordajın kullanım ömrünü en iyi şekilde ölçen makine kullanılarak gerçekleştirilir.
Kordajın Güç testi "Charpy darbe test cihazı" kullanılarak laboratuvarlarımızda gerçekleştirilir ve ürünün enerji akışı ile topa hız sağlama kapasitesi ölçülür.

Onaylayan

En iyi elçilerimiz, teknik ortaklarımız, koçlarımız ve sözleşmeli oyuncularımız tarafından onaylandı.

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz