TARMAK

Dizlik - Siyah - Strong 500

₺450
₺570 -21%
*03.10.2023 tarihinden itibaren ve stoklar bitene kadar
Ref. : 8573262

Strong 500 dizlik, dizin burkulma sonucu hafif çapta zarar gördüğü durumlarda veya kronik bağ doku instabilitesi durumunda kullanım için tasarlandı.

Kompresyon etkili dokuma örgüsü, ön çekmece etkisini sınırlayarak güçlendirilmiş diz desteği sağlar. Yan destekler ve diz kapağı halkası, uygulama sırasında eklemi stabilize eder.

Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Eklem desteği

Balenleri, kumaşı ve sıkma bantları ile dizi kavrar.

Rahatlık

Dizin yapısına uyum sağlayan, kompresyon özellikli rahat dokuma kumaş.

Destek

Sıkma bantları sayesinde spor sırasında yerinden oynamaz.

teknik bilgiler

Bu dizlik neden kullanılmalıdır?

Hafif bir burkulma (yırtılmadan esneme) sonrasında oluşabilen bağ doku instabilitesi, kronik instabilite veya kaygı durumunda spora devam etmeyi kolaylaştırmak için bu dizliğin takılması faydalı olabilir.
Dizin bağ dokusu zayıflıklarında gözlenen ön çekmece etkisini sınırlar.Dokuma kumaşı, genellikle popliteal fossada rahatsızlık yaratan elastik kayışlar kullanılmadan etkili diz desteği sağlar.

Burkulma nedir?

Dizin dönmesi dizde bulunan bir ya da daha fazla bağ dokusunun gerilmesi ya da yırtılması anlamına gelir: iç yan bağ (MCL), dış yan bağ (MCL), ön çapraz bağ (ACL) ve arka çapraz bağ (PCL). Burkulma bağların gerildiği durumlarda küçük çaptadır. Burkulma, bir veya daha fazla bağda kısmen yırtılma olduğu durumlarda orta büyüklükte öneme sahiptir.Burkulma, bağın tamamının yırtıldığı durumlarda büyük öneme sahiptir.

Hangi dizlik boyunu seçmeliyim?

Diz kapağından 8 cm yukarıda olacak şekilde bacağınızın çevresini ölçün. Sonradan bedeninizi aşağıdaki beden tablosundan bulun:
Boy 1: 36 - 39 cm
Boy 2: 39 - 43 cm
Boy 3: 43 - 47 cm
Boy 4: 47 - 51 cm

Dizler neden desteklenmelidir?

Diz önemli ve spor antrenmanı sırasında sürekli hareket eden bir eklemdir. Darbe emici ve denge sağlayıcı oluşunun aynı sıra özellikle koşma, atlama, topu yakalama ve yön değişimi gibi durumlarda destekleyicidir. Kayarak düşmek dizler için oldukça tehlikelidir.

TARMAK ürünlerinin gerçek kullanım koşullarında test edildiğini biliyor musunuz?

TARMAK ürünlerinin tasarım ekibi, Fransa'nın Kuzeyinde faaliyet gösterir. Spor yapan kullanıcılarımızı memnun etmek için ürün kalitesini artırmak adına sürekli araştırmalar yaparlar. Modellerimizin tamamı birçok hafta boyunca kullanıcılar tarafından gerçek kullanım şartlarında test edilir ve görüşleriniz doğrultusunda geliştirilir.

Doğru ürünleri seçin, antrenman yapın... tüm spor önerilerimizi keşfedin!

Tarmak başlangıç seviyesinde ya da düzenli olarak yaptığınız basketbol antrenmanlarınızda size eşlik edecek. Doğru ürünleri seçmeniz, antrenman yapmanız ve hazırlanmanız için önerilerimizi keşfedin:
https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Ana kumaş 66% Poliamid, 20% Polyester, 14% Elastan Ped 100% Silikon

SAKLAMA TAVSİYESİ

Işık almayan, kuru ve temiz bir yerde saklayın. Yapışkanlı kısımları elastik bant üzerine gelecek şekilde yerleştirin. Böylece kumaşın erken zarar görmesini önlersiniz.

Kullanıcı Talimatları

Tıbbi bir üründür. Kullanma kılavuzunu inceleyin. Lateks içerir

TESTLER

Bu ürün laboratuvarda yıkama, renk atması, yıpranma ve ön çekmece testlerine tabi tutulmuş ve kalite standartlarımıza uygun olduğunu kanıtlamıştır.

Bakım tavsiyesi

Elde yıkayınız

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma yapmayınız

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz