ARTENGO

Tenis Çorabı - Kısa Konç - Unisex - 3 Çift - Beyaz - RS 160

₺120
Birim fiyat ₺40(adet)
Ref. : 8522601

Bu çoraplar, BAŞLANGIÇ seviyesinde tenis oynayan, rahat, dayanıklı ve antrenmanına uygun bir çorap arayanlar için tasarlandı.

Yüksek pamuk oranına sahip bu spor çorabı kavrama, dayanıklılık ve rahatlık sunar. Tenis oynamaya başlamak için ideal olmasının yanı sıra diğer raket sporlarına da uygundur. 3 çift olarak satılır.

Renk: Beyaz

  • 35/38 undefined
  • 39/42 undefined
  • 43/46 undefined

ürün faydaları

Yıpranmaya karşı dayanıklılık

Çorabın kullanım süresini uzatmak için topuk ve burun kısmı güçlendirilmiştir.

Tahrişi önleme

Pamuk penyenin yumuşaklığı, sürtünme noktalarında "havlu kumaş" güçlendirmeler.

Destek

Çorabın tamamı ve ayağın orta bölümü iz bırakmayan elastik dokumaya sahiptir.

teknik bilgiler

Rahatlık ve pamuk

Pamuklu penye, liflerin uzatılması, kumaşın yumuşaklığının ve doğallığının dolayısıyla kalitesinin artırılması amacıyla özel bir fırçalama işlemi uygulanmış bir pamuk türüdür. Bu işlem sonucunda, tenis çorabınız daha yumuşak ve giymesi daha rahat olur.
Sürtünme bölgeleri ayakkabıyla sürtünmeden kaynaklı ısınmanın önüne geçmek için daha kalın yapıdadır.

"Edge" sistemi

Bu kısa konçlu Artengo tenis çorabının arkasında topuğun hemen üstünde rahatlığı artırmak, ayakkabıdaki sürtünmelerden dolayı oluşacak tahriş riskini azaltmak ve ayakkabının içine kaymasını engellemek için küçük bir "tümsek" bulunur. Bu sisteme "edge" denir. Tenis ayakkabıları ile birlikte giyildiğinde tümsek kısmı görülmez.

Kavrama

Elastik dokuma, elastan adı verilen bir bileşenin kullanımı ile yapılır, oldukça esnek yapıdadır ve ayağı çok iyi bir şekilde kavrar. Çorap gözünüze küçük görünebilir ancak bu durum esnek yapısından kaynaklanır. Tekrarlanan yıkamalara karşı dayanıklıdır.
Ayağın orta bölümüne eklenen lastik sayesinde daha iyi bir kavrama sağlar, bu lastik çorap giyildiğinde hissedilmez ya da ayağı kesmez veya kan akışını etkilemez.

Dayanıklılık

RS 160 Lowedge kısa konçlu çorap daha yüksek dayanıklılık sunması ve daha uzun ömürlü olması için kısa süre önce yenilendi.
Burnunu (parmaklar), topuğu, ayak tabanını kemerini ana bileşeni oluşturan pamuk ipleri daha dayanıklı poliamit iplerle sararak güçlendirdik.

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Çorap 78% Pamuk, 21% Poliamid, 1% Elastan

TESTLER

Artengo spor çorapları başlangıç seviyesinde tenis ve diğer raket sporlarını yapanlar tarafından gerçek kullanım koşullarında test edilmiş ve ürünün kullanım ve tekrarlanan yıkamalara karşı dayanıklılığı onaylanmıştır.

Bakım tavsiyesi

Çamaşır makinesi - En fazla 40°'de - Normal yıkama

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma - Düşük Sıcaklıkta

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz