QUECHUA

Kadın Outdoor Sweatshirt - Gri - NH100

₺1.250
Ref. : 8503183

NH100 Hibrit sweatshirt doğa yürüyüşlerinizde sizi sıcak tutmak için tasarlandı. Rahatlığı ve yumuşaklığıyla soğuk havalarda yaptığınız doğa yürüyüşleriniz için idealdir.

Sıcak tutan, kullanışlı ve yumuşak yapıdaki bu sweatshirtün sırtı ve koltuk altları nefes alır, göğüs kısmı ise rüzgarı keser. Fermuarlı 2 güvenli cebi vardır.

Renk: Taş grisi / Ay grisi

  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • XL undefined

ürün faydaları

Isı yalıtımı

Rüzgar kesen dolgulu gövde | Kapüşon | Yumuşak iç | 10 - 13°C'de koruma sağlar

Rahatlık

Fırçalanmış yumuşak iç kısım | Çenede fermuar koruma parçası

Taşıma kolaylığı

Kolayca eşya taşımak için 2 fermuarlı cep | Fermuar ipi: kolay açılan cepler

Nefes alabilirlik

Polyester dokuma: Vücut tarafından üretilen teri dışarı atar (RET=6,71)

Hareket serbestliği

İdeal hareket kolaylığı için sırtta ve kollarda esnek bileşen

Hafiflik

M bedende 409 g. oluşuyla hafiftir | Polar yoğunluğu: 240 g. / m2. 

Bakım kolaylığı

Kırışmaz | Makinede yıkanabilir | Hızlı kurur

teknik bilgiler

Fırçalanmış bileşenin rahatlığı: hava ile yalıtım sağlar

Sweatshirtün iç kısmında yer alan fırçalanmış bileşeni doğa yürüyüşlerinizde rahatlık ve sıcak tutma sağlar. İplerin fırçalanması sayesinde hava hapsedilir, doğal ısı yalıtımı etkisiyle de vücut sıcak kalır. Yürüyüş sırasında sıcaklığı sweatshirtün fermuarını açarak ayarlayabilirsiniz.

Tekrarlanan sürtünmelere karşı dayanıklılık sayesinde uzun ömürlü kullanım

Sırt çantasının ya da hareket halindeyken kolların sürtünmesinden kaynaklanan tüylenmelerin önüne geçilmesi için bu sweatshirt'ün dış yüzüne tüylenme karşıtı işlem uygulanmıştır. Ayrıca doğa yürüyüşleriniz sırasında sizi sıcak tutması ve rahatlık sağlaması adına ısı yalıtımı özelliğini korurken bu sweatshirtün / kazağın sağlamlığını ve uzun ömürlülüğünü artırıyoruz.

Bu sweatshirt için çevresel yaklaşımımız

Quechua olarak oyun alanımızı korumanın öneminin farkındayız bu nedenle ürünlerimizin çevresel etkisini azaltmak için çalışıyoruz. Bu nedenle CO2'nin etkilerini azaltan tamamen geri dönüştürülmüş polyester fiberlerden oluşan bir dolgu malzemesi seçtik. Bu etki henüz yeterli olmadığı için bu çantayı, bir gün ekotasarımlı yapmak amacıyla çalışıyoruz.

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Ana kumaş 100% Polyester Dış kumaş 100% Polyester Dolgu 100% Polyester Çatal 100% Polyester

SAKLAMA TAVSİYESİ

Bu ürünü kuru ve temiz bir yerde katlı bir şekilde saklamanızı öneririz.

TESTLER

Bu sweatshirte iki tür termal test uygulanmıştır. İlk test sağlamlığın onaylanması için bileşene uygulanmıştır. İkincisinde ürünü, doğa yürüyüşü sırasında karşılaşacağınız koşulları oluşturduğumuz rüzgar (5 km / sa) ve nem testlerinden geçiririz. Bu testler tasarım seçimlerimizin onaylanmasını sağlar ve böylece ısı yalıtım özelliğini en ihtiyaç duyulan bölgelere uygularız. Bu sweatshirt dış sıcaklığın 10°C - 13°C arasında olduğu havalarda maksimum derecede termal rahatlık sağlaması amacıyla test edildi.

Onaylayan

Tasarım ekiplerimiz, Fransa'nın Haut-Savoie bölgesinde bulunan Mont-Blanc dağı eteklerindeki tesisimizde faaliyet gösterir. Tasarımcılarımız yıl boyunca güzel, basit ve teknik ürünler tasarlar ve geliştirir. Ardından, bu ürünler müşterilerimiz ve teknik ortaklarımız tarafından saha testlerine tabi tutulur; çünkü söz konusu ürünleri ancak gerçek koşullarda test ederek gelişimimizi sürekli kılabileceğimize inanıyoruz.

Bakım tavsiyesi

Çamaşır makinesi - En fazla 30°'de - Normal yıkama

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma yapmayınız

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz