OXELO

Scooter - Lacivert / Turuncu - MID 7

₺2.650
Ref. : 8549431

Bu scooter boyu 1,25 cm - 1,75 cm arasında olan genç kullanıcıların kısa mesafeli (2km) şehir içi seyahatlerini ve gezintilerini kolaylaştırmak için tasarlandı

2 kat daha hızlı gidin ve yürürken kat ettiğinizden 2 kat daha fazla mesafe kat edin! Büyük tekerlekli, hafif ve az yer kaplayan scooter. 9 - 14 yaşındaki çocukların gezintileri için ideal!

Renk: Koyu lacivert / Neon koyu turuncu

Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Kayış Performansı

2 adet 175 mm büyük PU lastik tekerlek. ABEC 5 rulmanlar. Arka tekerlekte fren.

Vücuda uygunluk

125 cm ile 175 cm arasındaki çocuklar için yüksekliği ayarlanabilir

Frenleme kolaylığı

Arka çamurlukta tek ayak hareketiyle basit frenleme.

ürün fotoğrafları

Scooter - Lacivert / Turuncu - MID 7
Scooter - Lacivert / Turuncu - MID 7
Scooter - Lacivert / Turuncu - MID 7

teknik bilgiler

MID 7 scooter kullanımı için gereken güvenlik kuralları nelerdir?

Kaykay ve patenlerde olduğu gibi scooterın da güvenle kaymak için her zaman destek ekipmanları ile birlikte kullanılması gerekmektedir (kask, dizlik ve dirseklik). Scooterı kullanmadan önce ve kullandıktan sonra, anormal bir durum olup olmadığı, çatlayıp çatlamadığı veya kenarlarında kılçıkların oluşup oluşmadığını kontrol etmenizi öneriyoruz Tekerleklerin ve rulmanların aşınan parçalar olduğunu unutmayın: Düzenli kontrol etmeyi ve ihtiyaç anında değiştirmeyi unutmayın.

Bir scooterın bakımı nasıl yapılır?

Tekerlekler ve rulmanlar aşınan parçalardır: Düzenli kontrol etmeyi ve ihtiyaç anında değiştirmeyi unutmayın. Decathlon mağazalarında bulunan atölyelerden sipariş verebileceğiniz yedek parçalar ile scooterınızın tamirini yapabilir ve kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.
Oxelo YouTube kanalımızda önerilerimizi ve eğitim videolarımızı bulabilirsiniz.

MID 7 scooter kimlere hitap eder?

Yaklaşık 1,25 m. - 1,75 m. arası boya sahip tüm kullanıcılara uygundur. Herkese hitap eder! MID 7 scooterın sırrı şudur: Ayarlanabilir yükseklik, doğru donanım ve çok işlevlilik. İster kısa mesafeli şehir gezintilerinde ister aile gezintilerinde olsun yürürken kat ettiğinizden 3 kat daha fazla mesafe kat-edeceğiniz bu Decathlon scooter sizi her yere götürmek için tasarlanmıştır.

Bu scooter şehir gezintisi için kullanışlı mıdır?

Evet!
Bu Oxelo scooter, katlanabilir (katlı boyutu: 90 cm) ve yüksekliği kolayca ayarlanabilir. Taşıma kayışı sayesinde isterseniz kolayca omzunuzda taşıyabilirsiniz. Büyük tekerlekleri (175 mm), kaldırım gibi engelleri aşmanızı sağlar ve çamurlukları (arka ve ön) sayesinde yağmurlu havalarda su sıçramalarına karşı korur.

MID 7 scooter hangi mesafeler için kullanılabilir?

MID 7 özellikle 2 km'ye kadar olan mesafeler için tasarlanmıştır. Daha uzun mesafeler için tekerlekleri daha büyük olan daha donanımlı bir scooter kullanmanız gerekir. Onaylanan maksimum kullanıcı ağırlığı, 100kg kadar olan yetişkin kullanıcılardır.

Yağmur yağarsa pantolona su sıçrar mı?

Pek değil, arka çamurluk yağmur yağması durumunda su sıçramalarına karşı korur.

Ürünlerimiz nasıl test edilir?

Tüm scooterlarımız laboratuvarda test edilmiştir. Bu testler, aşınma testlerini de içeren scooter kullanımına yönelik Avrupa standartlarının onaylanmasını sağlar (örneğin, katlama sistemini doğrulamak için bir makine, scooterı 10.000 defa katlar).
Laboratuvarda yapılan bu testler daha sonra, saha testleri, bazı ölçümler ve test edenlerin görüşleri doğrultusunda ürünü zorlu bir sınavdan geçirerek tamamlanır. Sonuç: test edilmiş ve onaylanmış bir ürün.

Garanti

Aşınabilecek parçalar (tekerlekler, rulmanlar, elcik, saplar, fren) hariç 2 yıl garantili.

Ağırlık

5.1 kg

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Metal yapı 100% Çelik Kol 100% Sentetik kauçuk

SAKLAMA TAVSİYESİ

Nemden ve güneşten uzak bir yerde saklayın.

Kullanıcı Talimatları

Akrobasi ve sıçramalar için uygun değildir. Maks 100Kg.

TESTLER

Bu ürün, spor scooterları için geçerli olan EN14619 Avrupa standardına uygundur.

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz