KIPSTA

Spor Çantası 75 L - Siyah - Hardcase

₺1.400
Ref. : 8495884

Hardcase spor çantası, büyük sert bir bölmeye ve ayakkabılarınızı yerleştirebileceğiniz ayrı bir alana sahip çanta ile eşyalarınızı taşımanız için tasarlandı.

Hardcase spor çantasının büyük sert bölmesi spor eşyalarınızı ve kramponlarınızı antrenman ya da maç çıkışında ayrı ayrı taşıyabilmenizi sağlar.

Renk: Siyah / Karbon gri

70L
Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Kapasite

75 litre hacme sahiptir. Açık halde boyutları: 58 X 37 X 34cm.

Yer kaplamama

İki yandan katlanabilen çanta. (Katlı boyut: 58 X 34 X 7 cm)

Çok gözlü

5 bölmeli: 1 ana, 2 yan, 1 ayakkabı, 1 kişisel eşya.

Dayanıklılık

Ağırlığa ve aşınmaya karşı dayanıklı. Alt kısmı güçlendirilmiştir.

teknik bilgiler

Hardcase 75L omuz çantasının tasarımı

Futbolcuları ve antrenman alanlarını her gün gözlemleyen ekiplerimiz Hardcase çantayı kirli kramponlarınızı rahatça saklayabileceğiniz özel bir alana sahip olacak şekilde tasarladı.

Hardcase 75L omuz çantasının boyutları ve ağırlığı

Katlı boyut 58 X 34 X 7 cm
Normal boyut 58 X 37 X 34cm
1700 gram

Laboratuvar testleri

Hardcase spor çantası etkililiğinin kanıtlanması adına tasarım ve üretim süreçlerinde farklı laboratuvarlarda testlere tabi tutulmuştur. Test edilen unsurlar: su tutmazlık, taşımaya ve aşınmaya karşı dayanıklılık, çantanın kullanım sırasında uzun ömürlü olacağını garantilemek için renk atması.

Kişiselleştirme

Omuzda taşıma sırasında rahatlık sunmak için adınız ve adresiniz gibi kişisel bilgilerinizi yazabileceğiniz bir bölme ekledik. Bu sayede kalabalık ortamlarda çantanızı kolayca bulabileceksiniz.

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Ana kumaş 100% Polyester Astar 100% Polyester Kaplama 100% Poliüretan

SAKLAMA TAVSİYESİ

Nemden ve güneşten uzak bir yerde saklayın.

TESTLER

Kipsta ve Decathlon olarak ürünlerimizin dayanıklı olmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bu nedenle ürünlerimizin aşınmasını onaylamak için kullanım testlerine tabi tutuyor, uzun ömürlü olacaklarından emin olmak için laboratuvar testleri de gerçekleştiriyoruz. Bu testler arasında yer alan Jerk testi sayesinde ürünün ağırlığa karşı dayanıklılığını (10000 döngüye kadar tekrarlanan hareket) onaylıyor, kumaş ve birleştirmelere ise çekme testi uyguluyoruz.

Onaylayan

KIPSTA SERTİFİKA KURULU NEDİR?
Kipsta Sertifika Kurulu saha testlerini uygulayan, deneyimli ve aşağıdakileri gerçekleştiren bir mühendis ekibinden oluşmaktadır: Ürünlerin kullanımıyla ilgili özel protokollerin ve testlerin uygulanması | Ürün özelliklerinin değerlendirilmesi için deneyimli ve gerekli seviyeye sahip test kullanıcılarının bulunması | Statik araçlar sayesinde sonuçların değerlendirilmesi.

Bakım tavsiyesi

Elde yıkayınız

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma yapmayınız

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz