DOMYOS

Dayanıklı Fitness Matı Gri 170 cm X 62 cm X 8 mm

₺800
Ref. : 8573749

Bu 8 mm kalınlığındaki mat, ayakkabılı yaptığınız antrenmanlarınızda rahatlık sunması için tasarlandı. En iyi koşullarda antrenman yapın!

Bu matın süper kaymaz yapısı, basketbol toplarından ilham alınmıştır. Terleseniz bile kaymazsınız! M (170X62cm) boyunda ve 8 mm kalınlığında, yerde yapılan egzersizleri için rahattır.

Renk: Yunus grisi

Eve teslimat
Şu anda internet sitemizde mevcut değil

Ücretsiz mağazadan teslim al

Gizlilik politikası hakkında

ürün faydaları

Rahatlık

8 mm kalınlığı ve 170 cm X 62 cm boyutu ile rahattır.

Dayanıklılık

Matı kaplayan koruyucu film sayesinde ayakkabılarla spor yapabilirsiniz.

Kavrama

Üstün kaymazlık özelliği için basketbol topu teknolojisiyle geliştirildi.

teknik bilgiler

M boy Tonemat'ımın boyutları nelerdir?

- Uzunluk: 170 cm
- Genişlik: 62 cm
- Kalınlık: 8 mm
- Ağırlık: 0,600 kg. 

Yoğun egzersizler için tasarlanmış tonemat

Kas güçlendirme antrenmanlarınızda sınırlarınızı aşmak mı istiyorsunuz? Bu mat sizin için ideal! Tutuş özelliği terlediğinizde bile etkili kalır, böylece duruşunuzu kolayca koruyabilirsiniz. 8 mm kalınlığı, zemin egzersizleri için ihtiyacınız olan rahatlığı. İster ayakkabılı ister ayakkabısız antrenman yapabilirsiniz!

Bu mat neden benzersiz bir kaymazlığa sahiptir?

Basketbolcular, basket toplarını doğal bir şekilde ellerinde tutuyor gibi gözükür. Bu nedenle olağanüstü tutuş sağlayan bu teknolojiyi matlarımızda benzersiz bir kaymazlık elde etmek için kullanma fikri aklımıza geldi. Çok terleseniz bile tüm duruşlarınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz! Ve ister ayakkabılı ister ayakkabısız kullanabilirsiniz.

Düzenli olarak matınızı temizleyin

Matınızın üzerinde kayıyor musunuz? Her seanstan sonra silmeyi unutmayın. Kuru değilse katlamaktan kaçının. Sabunlu su ile düzenli olarak temizleyin.
Açık havada ve saklamadan önce güneşten uzak bir yerde kurumaya bırakın. Rulo halinde depolamak için yeriniz yok mu? 2 halkasını kullanarak asabilirsiniz.

Ağırlık

0.7 kg

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Köpük 100% Köpüklü Polietilen Film 80% Poliüretan, 20% Polyester

SAKLAMA TAVSİYESİ

Pilates matını kuru, temiz, ılık bir ortamda saklayın. Isıya maruz kalabileceği ortamlardan (radyatör, ısıtmalı parke, güneş gören pencere, lake veya vernikli yüzeylerden vb.) uzak tutun.

TESTLER

Elbette size sunduğumuz özellikleri garanti etmek için matı titiz testlerden geçirdik. Ayrıca, matın zararlı madde içermediği garanti edilen malzemelerden üretildiğini de size bildirmek isteriz.

Onaylayan

Tavsiyelerinizi daima dinlediğimiz ve ürünlerimizi geliştirmemizde bize yardımcı olmak istediğinizi bildiğimiz için yorumlarınızı göz önünde bulundurarak matımızda düzenlemelere gittik.Yeni versiyonu daha da seveceğinizi düşünüyoruz.Yorumlarınızı duymak için sabırsızlanıyoruz!

Bakım tavsiyesi

Islak bezle temizleyin.

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz

daha fazla bilgi

KENDİNİZİ AŞMANIZ İÇİN TASARLANMIŞ BİR PİLATES MATI!

TEKNİK İNOVASYONLARI KEŞFEDİN!

FİTNESS MATI - M BOY - 8 MM - GRİ - TONEMAT 500 DOMYOS
decathlon_heloise_wacquet

Héloise, Ürün Mühendisi

Müşterilerimizin yorumları sayesinde geliştirilen bir mat

Bu matı geliştirirken serinin bir önceki matı hakkındaki yorumları dikkate aldım. Yorumların neredeyse hepsinde kas geliştirme antrenmanları esnasında kaymayan ve sağlam bir mata ihtiyaç duyulduğundan bahsediliyordu.
Ben de kusursuz kavrama özelliğine sahip, eller terliyken bile kaymayan ve basketbol toplarında kullanılan kaplamadan ilham aldım.
Bu çok dayanıklı katman, matın kaymazlık özelliğini onaylamak adına önce laboratuvar testlerine tabi tutuldu, ardından da elçilerimiz tarafından denendi. ToneMat M ayakkabılı veya ayakkabısız, kaymadan ve mata zarar vermeden her türlü kas geliştirme antrenmanını yapmanıza olanak tanıyor.
İyi antrenmanlar!