KIPSTA

Spor Çantası - 75L - Mavi - Essential

₺720
Ref. : 8558311

ESSENTIAL 75L omuz askılı spor çantası spor eşyalarınızı taşıyabilmeniz için tasarlandı. Saklamak için cebine katlanır.

Çantanızı kullandıktan sonra nereye koyacağınızı bilmiyor musunuz? Evinizde daha kolay saklamanız için yan cebine katlanan dayanıklı ve az yer kaplayan ESSENTIAL çantayı tasarladık.

Renk: Koyu lacivert

70L
Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Kapasite

75 litre hacimlidir | Çantanın açık halde boyutları: 68,5 X 33,5 X 32,5. 

Yer kaplamama

Katlanıp, yan cebine yerleştirebilir.

Çok gözlü

4 bölme ile eşyalarınızı kolayca yerleştirebilirsiniz. (3 ana göz).

Dayanıklılık

Ağırlığa ve aşınmaya karşı dayanıklı bileşen. Laboratuvarda test edilmiştir.

Havalandırma

Ayakkabı bölmesinde havalandırma sağlayan kuş gözleri.

teknik bilgiler

ESSENTIAL 75L omuz askılı çantanın tasarımı

Spor çantanıza eşyalarınızı yerleştirirken aklınıza takılan sorunun ne olduğundan çok eminiz: ayakkabılarımı diğer spor eşyalarımdan nasıl ayıracağım? ESSENTIAL çantayı bu sorununuza çözüm olabilmesi için ayrı bir bölmeye sahip olacak şekilde geliştirdik. Kendi içine katlanabilen bu model çantanızı dilediğiniz her yere götürebilmenizi ve evinizde kolayca saklayabilmenizi sağlar. Bu çanta seyahat çantası olarak da kullanılabilir.

ESSENTIAL 75L omuz çantasının boyutları ve ağırlığı

Çantanın katlı halde boyutları: 33,5 X 32,5 X 14,5cm. Çantanın açık halde boyutları: 68,5 X 33,5 X 32,5 cm. Ağırlık: 657 gram.

Laboratuvar testleri

Bu çanta çekme gücüne ve yıpranmaya karşı dayanıklılığı bakımından test edilmiştir. Bu testler düzenli olarak farklı laboratuvarlar tarafından gerçekleştirilmiştir ve üretim sürecinde kalite beklentilerimizin karşılandığını doğrulamaktadır.

ESSENTIAL spor çantası ürün gamı neden geliştirilmiştir?

İster bireysel ister kulüpte oynayan bir futbolcu olalım her birimiz spor eşyalarımızı seyahatlerimiz ya da antrenmanlarımız sırasında taşımaya ihtiyaç duyarız. Bu nedenle her türlü taşımaya uygun, temiz ve kirli eşyaları ayırabilmek için çok kullanışlı bölmelere sahip ESSENTIAL sırt çantası ürün gamını geliştirdik. Ürünlerimizin kullanım kolaylığı ve dayanıklılık özelliklerinden ödün vermeden işlevselliğini ve yapısını en iyi hale getirmeye öncelik verdik.

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Ana kumaş 100% Polyester Kaplama 100% Poliüretan Astar 100% Polyester

SAKLAMA TAVSİYESİ

Çantayı kuru bir yerde saklayın. Kötü koku oluşumunu önlemek için çantayı düzenli olarak boşaltın.

TESTLER

Kipsta ve Decathlon'da ürünlerimizin sürdürülebilirliğine çok önem veriyoruz. Bu nedenle, ürünün amacına uygun olduğunu doğrulamak için gerçek yaşam koşullarında çeşitli testler ve ürünlerimizin uzun ömürlü olmasını sağlamak için laboratuvarda testler yapıyoruz. Bu testler, ağırlığa karşı dayanıklılığı doğrulamak için yapılan Jerk testini (10000 defa tekrarlanan darbe), kumaş ve birleştirme noktalarına uygulanan çekme testleridir.

Onaylayan

KIPSTA SERTİFİKA BİRİMİ NEDİR?
Kipsta sertifika birimi, aşağıdakilerle alanlarda uzman saha deneyi mühendislerinden oluşan bir ekiptir: Ürünlerin kullanımıyla ilişkili özel protokoller ve testler gerçekleştirme - Ürünün işlevlerini değerlendirmek için ilgili beceri seviyesine sahip kalifiye test uzmanlarını işe alma- İstatistiksel araçlarla sonuçları nesnel bir şekilde analiz etme.

Bakım tavsiyesi

Elde yıkayınız

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma yapmayınız

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz