CORENGTH

El Yayı 11 kg Sarı - Kolay Seviye

₺90
Ref. : 8576806

Bu yay ön kolunuzu güçlendirmenize yardımcı olmak için tasarlandı. 11 kg'lık kolay seviye direnci, rehabilitasyon egzersizlerinde bile kullanım sağlar.

Kompakt, hafif ve tutması kolay olan bu yay, günün herhangi bir saatinde kavramanız üzerinde çalışmak için küçük ideal bir aksesuardır! Cebinize, çekmecenize veya çantanıza sığabilir.

Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Yer kaplamama

Hafif ve az yer kaplayan bu ürünü her yerde kullanabilirsiniz.

Kullanım kolaylığı

Hiçbir ayarlamaya gerek duymadan ürünü elinize alın ve güçlenmeye başlayın!

teknik bilgiler

Sarı yayın boyutları

Sarı yayın boyutları:
- Dış 85 mm
- İç 44 mm
- Çap 21 mm

Direnci yaklaşık 11 kg'dır, bu da yayın iki ucunu bir araya getirmek için 11 kg'lık bir kuvvetin kullanılması gerektiği anlamına gelir.

Neden düşük dirençli el yayını seçmelisiniz?

Hafif dirençli bu küçük yay, birkaç dakikalık boş zamanınızda elinizi ve ön kolunuzu kolayca çalıştırmanıza olanak tanır. %100 termoplastik elastomer bileşeni uzun kullanım ömrü sunar. Rehabilitasyon veya kavrama kazanmak için mükemmel olan düşük seviyeli direnci, zorlamadan kavrama becerinizi geliştirmenize olanak tanır. Sportif performansınızı artıracak (özellikle kas geliştirme, tenis, tırmanış vb.) ve günlük hayatınızı kolaylaştıracaksınız (alışveriş eşyalarını taşıma vb.).

Bu süper hafif el yayı nasıl kullanılır?

Bu yayın kullanımı son derece kolaydır: avucunuzun içine yerleştirin ve sıkın. Yuvarlak şekli tüm ellere uyum sağlar. Eğer uzun süre kullanmak istiyorsanız yayın elinizdeki yerini düzenli olarak değiştirmeyi unutmayın ki sürekli aynı yerden bükülmesini önleyin.

Antrenörümüzün tavsiyesi sayesinde bu el yayını kullanmaya başlayın

Bu el yayı, bilek ve dirsek yaralanma riskini en aza indirmek amacıyla kol egzersizi veya sırt antrenmanı öncesi ısınmalarınız için idealdir.
Kas geliştirme antrenmanınıza başlamadan önce yaklaşık on beş tekrardan oluşan 1 ila 2 set yapın. Ön kolunuzu güçlendirmek istiyorsanız daha dirençli el yaylarını tercih edin.

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Metal yapı 100% Termo Polimer Elastomer

Kullanıcı Talimatları

Bu ürün diş kaşıma halkası değildir.

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz