DOMYOS

Çift Taraflı Ve Modüler Ayak Masaj Topu - Gri / Yeşil - Rehabfeet - Fitness

₺520
Birim fiyat ₺260(adet)
Ref. : 8573525

Bu masaj topu çift olarak satılmaktadır. Çıkıntılı tarafı ile hafif dengesiz ve düz tarafıyla ise dengesizliği artıracak şekilde masaj yaparak ayaklarınızı çalıştırmanız için tasarlandı.

Rehabfeet, ayak bileklerinizi iyileştirmek veya yaralanmaları önlemek adına onları güçlendirmek için mükemmeldir. Dengesiz şekilde çalıştırarak tüm derin bacak kaslarını güçlendirebilirsiniz.

Renk: AÇIK GRİ / KOYU GRİ

Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Çok işlevlilik

Sıkılaşma, denge, rehabilitasyon, güçlenme, vb. :çeşitli egzersizler yapın!

Farklı kullanım çeşitleri

Bir pompa yardımıyola basıncını ayarlayın ve daha fazla egzersiz için ters çevirerek kullanın

teknik bilgiler

Yukarı veya baş aşağı şekilde, rehabfeet her iki yönde de çalışır!

Rehabfeet'in her iki tarafı da kullanılabilir! Pratik, değil mi? Pürüzsüz düz yüzeyi denge çalışmalarınız için, dikenli tarafıysa oturur pozisyonda ve ayaklarınız çıplakken kan dolaşımını hızlandırmanız içindir. Şişkinliğini isteğinize göre ayarlayın ve egzersize başlayın!

Rehabfeet'imi nasıl şişireceğim?

"Ayağınızın altındaki zemini hissediyorsanız, yeniden şişirmeniz gereklidir.
Rehabfeet'i bir pompa (ayrı olarak satılır) kullanarak şişirin - ürün kodu: 8369006). Denge seansına başlamadan önce şişkinliğini test edin."

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Ana bileşen 100% Polivinil klorür

SAKLAMA TAVSİYESİ

Ürününüzü kuru, temiz, ılık bir ortamda saklayın. Isıya maruz kalabileceği ortamlardan (radyatör, ısıtmalı parke, güneş gören pencere, lake veya vernikli yüzeylerden vb.) uzak tutun.

TESTLER

Rehabfeet'te sunduğumuz nitelikleri size garanti etmek için kesinlikle sıkı testler gerçekleştirdik (özellikle bu ürünün şişkinliğini uzun süre koruduğundan emin olmak için). Ayrıca, ürünün zararlı madde içermediği garanti edilen malzemelerden üretildiğini de size bildirmek isteriz.

Onaylayan

"Hem kendime masaj yapmak hem de dengem üzerinde çalışmak için işime yarıyor: Tavsiye ediyorum", Rehabfeet kullanıcısı Axel.

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz