Referans numarası : 8548941
ÇOCUK ATLETİZM AKSESUARLARI
Çocuk Beyaz Tişört / Atletizm - AT100 KALENJI
KALENJI
Beden Değerlendirmesi
Beden Değerlendirmesi
Bu beden için değerlendirme yok
Decathlon
Bu tişört atletizm yapan çocuklar için tasarlandı. Sıcak havalarda kulüpte/okulda koşabilir, atlayabilir ya da atabilirler.
Uygun fiyatlı ve nefes alan bir ürün mü arıyorsunuz?
Geri dönüştürülmüş polyester iplerden oluşan ve teri dışarı atan bu tişört atletizm antrenmanları sırasında çocuğunuzun vazgeçilmezi olacak.
Ürün Faydaları

Nefes alabilirlik
%100 polyester bileşeni teri emer ve dışarı atar.

Hareket serbestliği
Bu tişörtün kesimi çocuğunuzun tüm atletik hareketlerine eşlik eder.

Eko-Tasarım
Kumaşı tamamen geri dönüştürülmüş pet şişelerden üretilmiştir

Yumuşaklık
Çocuğunuz rahatlığı için, bu ultra yumuşak bileşeni tercih ettik
Üstlendiklerimiz
Ürün testi
Ürün mühendisimiz olan Driss bu ürünü 21°C'lik sıcaklıkta 2 saat süren atletizm antrenmanı boyunca 10 çocuk tarafından testlere tabi tuttu. Çocuklar bu tişörtün tüm atletizm hareketleri sırasında rahat olmalarını sağlayan kesimini çok sevdi. Ayrıca yumuşacık ve antrenman boyunca kuru kalmalarını sağlayan bileşenini de onayladılar. Ürünlerimiz piyasaya sunulmadan önce uzun süreli teknik testlere ve kullanım testlerine tabi tutulmaktadır.
Garanti
2 Yıl