QUECHUA

4 Kişilik Çadır - 2 Odalı - Arpenaz 4.2

₺9.500
Ref. : 8562098

Arpenaz 4.2 direkli çadır, iki ayrı odası ve geniş yaşam alanı bulunan bir çadır arayan ve 4 kişilik kamp yapanlar için tasarlandı.

Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? Size, ayakta durabileceğiniz yaşam alanı olan, kurulumu kolay direkli bir çadır sunmak. İki odasıyla aile ve arkadaşlarınızla kamp yapmanız için idealdir!

Eve teslimat
Şu anda internet sitemizde mevcut değil

Ücretsiz mağazadan teslim al

Gizlilik politikası hakkında

ürün faydaları

Kapasite

Odalar: 140 X 210 cm | Ayakta durulabilen alan: brandalı zemin matıyla 3,5 m²

Kurulum ve toplama kolaylığı

Pollerin üzerinde bulunan renkli göstergeler kolay bir kurulum sağlar

Isı azaltma

Yaşam alanı üzerinde bulunan dış tente çadırda yoğunlaşma görülmesini engeller

Karanlık

UPF 30 korumalı kumaş: gün ışığının girmesini sağlar, UV ışınlarını filtreler

Su geçirmezlik

Su sütunu (Schmerber): Dış tente > 2000 mm Zemin matı > 2400 mm

Rüzgar direnci

6 şiddetinde rüzgara karşı dayanıklı - yaklaşık 50 km/sa | Rüzgar tüneli testi

Taşıma kolaylığı

Dikdörtgen taşıma çantası | 60 X 26 X 26 cm | 40 litre | 11,7 kg

ürün fotoğrafları

4 Kişilik Çadır - 2 Odalı - Arpenaz 4.2

teknik bilgiler

Yaşam Alanı ve Oda

1,90 m yüksekliğe sahip 3,5 m² yaşam alanı. Bu çadırda, yağmur yağması durumunda girişte çıkarılabilir bir branda zemin matı ve her odanın içinde 2 cep olacak şekilde 8 cep bulunur.Bu çadırın her iki odası 70 cm genişliğinde, maksimum iki mat yerleştirilebilecek genişliğe sahiptir.

Kurulum ve Sökme

Ayrı ayrı, kendi yuvalarına geçirilecek dört adet direk bulunur. Size yardımcı olması için farklı renk kodlarından faydalanabilirsiniz. Kurulumu 2 kişi yapmanızı öneriyoruz.

Güneşe karşı koruma

Dış tentenin kumaşı güneş ışınlarına karşı UPF 30 koruma sağlar.
Dikkat: yine de tedbiri elden bırakmayın, yüksek miktarda UV ışını açık bırakılan bir kapı nedeniyle bile içeri sızabilir.

Havalandırmalar

Yaşam alanında yer alan hava alabilen yapıdaki dış tente çadırınızı havalandırmasını ve iç kısımda oluşabilecek yoğunlaşmayı önlemenizi sağlar. Çadırın ön ve arka kısımlarında, üst bölümlerinde havalandırma sağlayan bölmeler yer alır, ayrıca kapının üstünde ve odanın tabanında sineklik bulunur.

Rüzgara karşı dayanıklılık

Tüm çadırlarımızı döner bir platform üzerinde rüzgarlı bir tünelde test ediyoruz. Bu testin amacı çadırlarımızın tüm yüzeylerinin aynı şiddette rüzgara maruz kalmasını sağlamaktır.
Doğru yapılmış bir kurulum ve doğru bağlanmış germe ipleri ile bu çadır 50 km/sa hızında esen, 6 şiddetindeki bir rüzgarda bile kullanılabilir durumda olacaktır.

Su geçirmezlik

Su geçirmezliğin onaylanması için tüm çadırlarımızı test ederiz. Laboratuvardaki ilk testte ürün saatte 200 mm yağan tropikal yağışın eş değeri olan, saatte m²'ye 200 litre suyun düştüğü, bir yağış altında 3 saat boyunca tutulur. İkinci test ekiplerimiz tarafından gerçek kullanım koşullarında gerçekleştirilir. Çadır 2000 mm poliüretan kaplamalı, polyester bir dış tenteye sahiptir. Isıyla yapıştırılmış bantlarla sağlanan su sızdırmaz dikişlere ve 140 g/m² polietilen zemin matına sahiptir.

Onarım

Tasarımcı ve kullanıcılar olarak bizler oyun alanımıza tutkuyla bağlıyız ve ürünlerimizin dayanıklı olmasını istiyoruz. Bu nedenle tüm çadırlarımızı tamir edilebilecek şekilde tasarlıyoruz. Yedek parçaların temini ve pollerin tamiri Decathlon atölyesinden ya da decathlon.com.tr sitesinden yapılabilir.

Poller ve kazıklar

Poller - Tüm pollerimiz fiberglastır ve iki aşamalı kalite testlerinden geçerler. Bu testler sonucunda, pollerin kırılmalara karşı çok dayanıklı olduklarından emin olunur.
Kazıklar - Tüm kazıklarımız çelik bileşenlidir ve 6 mm çapındadır.

Bakım önerileri

Kamp çadırlarımız yılda 4 haftalık hobi amaçlı kullanıma uygun olacak şekilde kamp ya da doğa gezileriniz için tasarlanmıştır. Birkaç hafta boyunca UV ışınlarına maruz kalması durumunda kumaş bölümü zarar görebilir. Bu ürünler "bahçe mobilyası" sınıfına girmemektedir ve sürekli olarak dışarıda bırakılmaya uygun değildir. Çadırınızın uzun ömürlü olabilmesi için kullanılmadığı zamanlarda saklamanız önemlidir.

vıdeo

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Çift kat 100% Polyester İç kumaş 100% Polyester Zemin matı 100% Polietilen Baton 100% Cam Elyaf Taşıma çantası 100% Polyester

SAKLAMA TAVSİYESİ

Çadırınızı, alt kısmı da dahil olmak üzere açık havada kurutmanızı öneriyoruz. Bu sayede çadırınızda koku ya da küf oluşmasından endişelenmeden ürününüzü saklayabilirsiniz.

Kullanıcı Talimatları

Dış mekanda uzun süre bırakmaya uygun değildir.

TESTLER

Quechua çadırlarımızın gelişimine hem ortağımız olan laboratuvarlar hem de kendi laboratuvarlarımız katkıda bulunur.
Analizlerimiz ve deneyimlerimiz sayesinde ürünlerimizin rüzgara karşı dayanıklılık ve su geçirmezlik gibi teknik özelliklerini garantileyebiliyoruz.

Onaylayan

Quechua çadırları ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek amacıyla doğada ya da kamp yaparken geçirdiğiniz gecelerde karşılaşabileceğiniz koşullarda test edildi.

Ekiplerimiz ve test ekibinden oluşan bir panel (ortaklar, elçiler ve müşterilerden oluşan), satışa sunulana kadar geliştirilmeleri boyunca ürünleri test eder. Bu sayede size kaliteli çadırlar sunabiliriz.

Bakım tavsiyesi

Yıkamayınız

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma yapmayınız

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

Kılavuz

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için şuna başvurun: bildiri

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz