QUECHUA

Kamp Duş Kabini - 2 Seconds

₺2.600
Ref. : 8576260

Bu duş kabini, kamp yaparken duş aldığınız ya da üstünüzü değiştirdiğiniz sırada gözden uzakta olmanız ve rüzgardan korunmanız için tasarlandı.

Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? İstediğiniz her yerde rahatça duş almanızı ya da üstünüzü değiştirmenizi sağlamak. Katlandığında çok az yer kaplar, 2 Seconds teknolojisi ile anında kurulum.

Renk: Koyu petrol mavisi / Açık nil yeşili

Eve teslimat

Ücretsiz mağazadan teslim al

ürün faydaları

Açma / kapama kolaylığı

2Seconds teknolojisi sayesinde anında kurulum | Zemin matı: 90 X 90 cm 

Görülebilirlik

Dışarıdan bakıldığında görünmemeniz için koyu renkli kumaş

Kullanım kolaylığı

Yükseklik: 2 m | Taban: 1 m² | Duş ile birlikte kullanılabilir

Taşıma kolaylığı

Az yer kaplar | Taşıma çantası kapalı halde boyut: 62 X 6 cm|1 taşıma sapı

Ağırlık

Ağırlık: 1,9 kg 

ürün fotoğrafları

Kamp Duş Kabini - 2 Seconds
Kamp Duş Kabini - 2 Seconds

teknik bilgiler

Duş ile uyumluluk

Güneş ışıklarının geçebileceği bir çatısı bulunmamaktadır, solar duş için gerekli alana sahiptir. Quechua kamp duşunuz varsa kabinde hortumunu asabileceğiniz bir askı bulunmaktadır.
Daha fazla rahatlık için zemin matını büyüttük. Çıkarılabilirdir. Havlunuzu asabileceğiniz bir kancası vardır. İpucu! Kıyafetlerinizi kılıfa yerleştirin ve dış kısımda yer alan kancaya asın.

KULLANIM TAVSİYESİ

Duş kabininizi açtıktan sonra ürünün daha dengeli olması ve rüzgara karşı daya fazla dayanıklılık sunması için 4 kazıkla sabitlemenizi öneriyoruz. Dikkat! Geceleri duş alırken ürünün içinde ışık yaktığınızda duş kabinin kumaşı düşük seviyede de olsa daha şeffaf olacaktır. Gün içinde kullanım sırasında ürünün içinin çok karanlık olmaması için çok kalın olmayan, hafif yapıda bir kumaş kullanmayı tercih ettik.

Bakım önerileri

Bu duş kabini yılda 4 haftalık hobi amaçlı kullanıma uygun olacak şekilde kamp ya da doğa gezileriniz için tasarlanmıştır. Birkaç hafta boyunca UV ışınlarına maruz kalması durumunda çadır kumaşı zarar görebilir. Bu ürün "bahçe mobilyası" sınıfına girmemektedir ve sürekli olarak dışarıda bırakılmaya uygun değildir. Uzun ömürlü olabilmesi için kullanılmadığı zamanlarda uygun şekilde muhafaza etmeniz önemlidir.

vıdeo

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Ana kumaş 100% Polyester Baton 100% Cam Elyaf

SAKLAMA TAVSİYESİ

Ürününüzü kuru ve temiz bir yerde saklamanızı öneriyoruz. Duş kabininizi saklamadan önce yıkamanız ve kurutmanız önerilmektedir.

Kullanıcı Talimatları

Dikkat! Bu duş kabini su geçirir.

TESTLER

Quechua tasarım merkezimiz Mont Blanc dağının Haute Savoie bölgesindeki Passy'de bulunur.
Bu konum sayesinde ekiplerimizle (tasarımcılar, ürün müdürleri, mühendisler...) yakın çalışabilir ve outdoor antrenman yapan kullanıcılarımızla iç içe olabiliriz.
Bu benzersiz avantaj sayesinde kamp yaşam alanlarımız için kaliteli ürünler tasarlayabiliyor ve size uzmanlığımızı sunabiliyoruz.

Onaylayan

Quechua ürünleri, ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek için kamp yaparken karşılaşabileceğiniz koşullarda, doğada test edilir.
Ekiplerimiz ve test ekibinden oluşan bir panel (ortaklar, elçiler ve müşterilerden oluşan), satışa sunulana kadar geliştirilmeleri boyunca ürünleri test eder.

Bakım tavsiyesi

Yıkamayınız

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma yapmayınız

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz