BTWIN

Dağ Bisikleti Lastiği - Çocuk - 20X1.95 - Sert Damak Teli / Etrto 47-406

₺400
Ref. : 8328471

Bu lastik, dağ bisikleti antrenmanlarınızda en iyisini sunmak amacıyla 20'' tekerlekli dağ bisikletleri için tasarlandı.

Bu lastiğin tasarımı, dağ bisikleti gezintileriniz için idealdir. Dişlerin tasarımı, karma zeminlerde çekiş gücünü artırır.

Renk: Siyah

Eve teslimat
Şu anda internet sitemizde mevcut değil

Ücretsiz mağazadan teslim al

Gizlilik politikası hakkında

ürün faydaları

Yol tutuş

Dişlerin tasarımı, karma zeminlerde çekiş gücünü artırır.

Delinmeye dayanıklılık

22 TPI karkas sayesinde oldukça dayanıklıdır.

Performans

Dişlerinin yapısı sayesinde, sürüş sırasında daha az sürtünme sunar.

Ağırlık

625 gram. Sert damak teli.

Uyumluluk

20" tekerlek ve iç lastikler içindir.

teknik bilgiler

Lastiğin aşındığını nasıl anlarım?

Lastiğinizi ne zaman değiştirmek gerektiğini anlamak ve yıpranmışlığını kontrol etmek için lastiğin yerle temas noktalarına bakın. Lastik sırtı, bisiklet sürdüğünüz arazi ile doğrudan temas eder ve bu nedenle lastiğinizin performansını belirler.
Lastik sırtındaki dişlilerin düzleşmesi ve yan dişliler ile aynı seviyeye gelmesi lastiğin eskidiği anlamına gelir, bu durumda lastiği değiştirmelisiniz.

Lastiği nasıl sökerim?

Lastiği değiştirmek için öncelikle iç lastiğin havasını iyice indirmelisiniz. Ardından bisiklet levyesini jant ve lastik arasına sokup lastiğinizi kanırtarak yavaş yavaş sökebilirsiniz.

Lastiği nasıl takarım?

Lastiğin yan tarafında bulunan okun hareket yönünü işaret ettiğinden emin olun. Lastiği tekrar takmak için damak telini (lastiğinizin yapısını belirten sert bölüm) jantın üzerine koyun. Tellerden birini taktıktan sonra, janta geçirmeden iç lastiği %30 oranında şişirin (böylece iç lastiğin sıkışma riski azalacaktır). Daha sonra valfin tam karşısından başlayarak ikinci teli de janta geçirin.

Lastiği nasıl şişiririm?

Bisiklet lastiğinizi şişirirken dikkatli olun. Önerilen lastik değerleri lastiğin yan tarafında ve internet sitesindeki önerilerde belirtilmiştir. Bisiklet sürmeye başlamadan önce lastiklerinizin uygun basınçta olup olmadığını kontrol edin.

Uzman tavsiyesi

Lastiğinizi, bisiklet süreceğiniz zemine ve hava durumuna göre şişirmelisiniz.
Yağmurlu havalarda bisiklet sürerken, lastik basıncını azaltmak yol tutuşu artırır. Kuru havalarda bisiklet sürerken de lastik basıncını artırabilirsiniz.

Ağırlık

0.652 kg

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Ana kısım 30% Sentetik kauçuk, 30% Doğal kauçuk lateks, 20% Çelik, 20% Poliamid

SAKLAMA TAVSİYESİ

Sert damak tellerine sahip olan bu lastiği bükmek zarar görmesine neden olacağından önerilmemektedir. Kullanmadığınız zamanlarda orijinal formunda saklayın.

Kullanıcı Talimatları

Lastiğinizin yanında yer alan şişirme talimatlarına uyun.

TESTLER

B'TWIN'de geleceğin lastiklerini hayal ediyoruz: AR-GE mühendislerimiz bu modelleri uluslararası genel merkezimizin bulunduğu Lille-Fransa'da üretiyor. Bu teknik uzmanlık, B'TWIN lastikleri ürün gamımızda “DESIGNED IN FRANCE” etiketiyle gösterilmiştir.

Onaylayan

Sertifikalı ve dünyanın önde gelen markaları tarafından bilinen Wheel Energy laboratuvarı tarafından farklı kriterlere göre test edilmiş ve onaylanmıştır: yol tutuş, darbe emicilik, aşınmaya karşı dayanıklılık, kullanım ömrü, performans...

Kılavuz

Bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için şuna başvurun: bildiri

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz