OLAIAN

Çocuk Wetsuit - 2/2 - Lacivert - 100 Junior

₺1.600
Ref. : 8504156

Bu wetsuit, 17°C ile 22°C arası suda, ilkbahar mevsiminde yapılan sörf ve bodyboard antrenmanlarına uygun olarak tasarlandı.

Bu çocuk sörf wetsuiti, su sporları antrenmanlarınız sırasında kolay giyme ve çıkarma imkanı sunar.

Renk: Koyu lacivert / Deniz mavisi / Lime yeşili

  • 8 yaş Stokta Mevcut Değil
  • 10 yaş undefined
  • 12 yaş undefined
  • 14 yaş undefined

ürün faydaları

Hareket serbestliği

Kürek çekerken kolları rahat hareket ettirmeyi sağlayan kesim. Esnek dikişler.

Giyme / çıkarma kolaylığı

Kolayca giyip çıkarmayı sağlayan sırt ve ayak bileği fermuarları.

Su geçirmezlik

2 mm neopren. Fermuar altında kapak. Ense kayışı Vücuda tam oturmalıdır.

ürün konsepti ve teknolojisi

Ürün Bileşimi

Köpük 100% Silgi Ana kumaş 100% Polyester

SAKLAMA TAVSİYESİ

Kuru ve havadar bir yerde saklayın. Herhangi bir ısı kaynağından uzak tutun. Ürünün kullanım ömrünü uzatmak için güneş altında kurumaya bırakmayın. Makinede yıkanması önerilmez.

Kullanıcı Talimatları

17 °C ile 22 °C arası sulara uygun.

TESTLER

Hendaye'deki (Fransa) ekiplerimiz tarafından tasarlanmış ve test edilmiştir. Bu ürün için kullanılan bileşenler, en yüksek kalite ve kullanım ömrünü sağlamak için laboratuvarda test edildi.

Bakım tavsiyesi

Elde yıkayınız

Beyazlatıcı kullanmayınız

Tamburlu kurutma yapmayınız

Ütülemeyiniz

Kuru temizleme yapmayınız

teknik bilgiler

Doğru beden seçimi

Wetsuit'inizin işlevselliğinden tam olarak yararlanabilmek için doğru bedeni seçmeniz gerekmektedir. Maksimum ısı yalıtımının sağlanması için sörf kıyafeti vücuda tam oturmalıdır. Evde veya kabinde giysiyi denerken size dar geldiğini hissetmeniz normaldir. Giysiniz ıslandığında bu rahatsızlık hissi hemen ortadan kaybolur.

Bileşenler

Neopren, aşınmaya karşı dayanıklılığı artıracak şekilde polyester kumaşla kaplanmıştır. Neopren kalınlığı: 2 mm. Neopren, azot kabarcıkları içeren kapalı hücreli (polikloropren) elastomer köpükten oluşur.

Yaka

Yaka bölgesi tahrişi azaltacak şekilde tasarlandı. Her türlü hassasiyet için, tahriş riskini önlemek adına wetsuit'in altına UV korumalı bir üst giymenizi öneririz. Uzun süreli kullanımlarda, sürtünme bölgelerine (boyun, koltuk altı, diz) yağlı krem (örneğin vazelin) sürmenizi kesinlikle öneririz.
Sırtın iç tarafında bulunan ek parçayı düzgün biçimde yerleştirmeniz, fermuar veya yakadan kaynaklanan her türlü tahriş riskini önler.

Kapama sistemi

Kullanım ömrünü uzatmak ve deniz suyuna karşı dayanıklılığını artırmak için fermuarlarımız laboratuvarda test edilmiştir. Su sporları sırasında (yatay pozisyonda kulaç atarken) daha rahat hareket etmeniz için fermuar, wetsuit'in sırt kısmında yer almaktadır.

Fermuar ipi

Yasalara göre, küçük çocuklar için tasarlanan su sporları giysilerinde yer alan fermuara ekli şerit boğulma riski yaratmaması için kısa olmalıdır. Daha büyük çocukların fermuarı kendi başlarına kolayca açıp kapatabilmesi için daha uzun bir ip kullanabilirsiniz. Küçük cırt cırtlı bandı sayesinde fermuar kullanım sırasında kendiliğinden açılmaz.

Tahrişi önleyen kesim

Bu ürün, su sporları esnasında tekrarlanan kürek çekme hareketine bağlı tahrişleri önlemek amacıyla kol altlarında dikişsiz paneller kullanılarak tasarlanmıştır.

Çok amaçlı su sporları wetsuiti

Wetsuitlerimiz, beklentisi yüksek sporcuların gereksinimlerini karşılamak amacıyla tasarlandı. Tasarım konusundaki tercihlerimiz, ürünlerimizi aynı zamanda diğer su sporları için de uygun kılar.

müşteri değerlendirmeleri

25 adet üzerinde satın alma talepleriniz için kurumsal satış sayfamızı ziyaret ediniz